Intresserad av riktiga mystery shoppers?

Har du funderingar på hur du kan använda oss för att verkligen få reda på hur era kunder upplever er verksamhet? Varje dag, vecka och månad besöker & samarbetar vi med restauranger, retailbutiker, matbutiker, hotell, rederier och köpcentrum. Ja, till och med kommuner, cityföreningar, e-handel och internettcasionon över hela Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi är inte det enskilt största bolaget, Nordic Mystery Shopping är däremot det enda mystery shopping företaget som arbetar med professionella fast anställda mystery shopper i hela Norden. En kontaktperson för alla länder.

Det spelar ingen roll om du har en mindre butik eller om ni har en kedja med 400 enheter utspridda över hela Norden, för oss är du och din verksamhet viktig. Vi tar tillsammans fram det som är viktigast för er, bestämmer frekvensen på besöken, vi besöker er  på plats eller möter era säljare över telefon, Facebook, mail eller över ert chattforum. Ni får snabb feedback genom, för er helt anpassade rapporter. Via mail eller genom vår onlinelösninig. Det blir enkelt att följa upp, rikta insatser och se förändringar över tid.

Sugen att se vad vi kan hjälpa er med? Ring Daniel eller Robert på +46(0) 221 24 000 eller skicka ett mail på info@nordicmystery.com, så ringer vi upp på en passande tid. Varmt välkommen till Nordens enda Mystery Shoppingföretag som arbetar i alla fyra länder med egen fast anställd personal, välkommen till oss på Nordic Mystery Shopping Sverige – Norge – Danmark – Finland och Åland